Internet Mobil

Secțiunea de statistici prezintă rezultate medii ale testelor efectuate prin intermediul aplicației așa cum au fost ele experimentate de utilizatorii care au efectuat acele teste. Aceste statistici au doar valoare informativă, neconstituind o garanție a faptului că un anumit utilizator va experimenta aceeași calitate a conexiunii. Valorile calculate ale parametrilor în urma efectuării testelor individuale sunt influențate de mai mulți factori dependenți de utilizator (vezi secțiunea recomandări).

Separarea statisticilor pe Indoor/Outdoor este generată exclusiv pe baza selecției de către utilizatori a tipului de conexiune testată.

Pentru a reflecta corect situația din piața serviciilor de acces la internet prin statisticile trimestriale, ANCOM își rezervă dreptul de a analiza în detaliu informațiile asociate testelor efectuate și de a opera excluderi de teste din statistici pentru a elimina tentativele de influențare a acestora. ANCOM depune eforturi constante pentru prevenirea, depistarea și stoparea tentativelor de fraudare a sistemului menite să influențeze poziționarea în statistici a unor furnizori de servicii. Pentru obținerea unei imagini reale în privința calității propriului serviciu de acces la internet, ANCOM recomandă utilizatorilor să efectueze individual teste utilizând Netograf.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii !